beauty,  mommylife

Er du træt af at det gør ondt, når du skal børste filtret hår?

Indlægget er sponsoreret af HH Simonsen

Herhjemme har vi to store hår-problemer: Sophia når jeg børster hendes hår og mit eget, fordi det krøllede hår altid er sat op i en knold.

– Ej, men hvor mange mødre kender ikke godt lige den der: “AAAAAV MOAAR! Det gør ondt!!!” og man har altså knap nok rørt dem? 🤦🏻‍♀️
Det er jo næsten lige før at hårbørstning overgår ‘nej til slik’ og ‘den kære tandbørste-tid.’

Men frygt ej, hjælpen er på vej!
HH Simonsen har lavet en ny super serie af fantastiske børster, som kan hjælpe os alle sammen, med at komme igennem den smertefulde morgenrutine. (😝)


Jeg har været så heldig at få lov til at teste to af børsterne – en Wonder Midi brush og en Gloss brush.

Wonder Midi børsten, findes også i den almindelige børste størrelse, men fordi den skulle passe til Sophia, så ville midi størrelsen være helt perfekt!

Børstepiggende er lavet ekstraordinær fleksible, kaldet Smartflex, og mindsker derfor risikoen for at knække håret – og sammen med det, minimere den også ubehaget ved at få redt filtret hår. – Igen, perfekt til Sophia!
Derudover er børstens runde form også ideel, da den gør det nemmere at børste håret ordentligt, også når børnene selv vil.
Og endnu en bonus – den vejer virkelig nærmest ingenting!

Vi har prøvet den hele ugen – både hvor jeg fik lov til at børste hår på Sophia, og så hvor hun også selv ville prøve.
Hun er virkelig vild med den! “Mor, det gør slet ikke ondt. Det er altså en god børste”. Og jeg giver hende ret. Det er virkelig en fin lille børste at arbejde med i deres sarte prinsesse hår, og den reder hurtigt filtret hår ud – uden brok. Derudover er den også rigtig god når håret efterfølgende skal sættes op, fordi den nemt fanger det hele pga dens runde form.

Som ekstra info, så kan den bruges i både vådt og tørt hår.

HH Simonsens anbefalede pris til forhandlerne er på 99,-


Den anden børste er Gloss brush’en i den almindelige størrelse, men den findes også i midi udgaven, som vores Wonder brush er i.
Børstepiggende er også lavet i Smartflex, samt den også har ægte vildsvine hår. Disse vildsvine hår hjælper med at fordele det sunde og naturlige hårfedt fra hovedbunden, ud i hårstrående, hvilket giver et sundere, stærkere og mere glansfuldt hår.
Børstens form og opbygning gør at håret samles og redes i sektioner, mens de længere børstepigge, massere hovedbunden med de bløde kuglespidser.

Denne her børste er nok den mest behagelige børste jeg nogensinde har kørt igennem mit tykke, krøllede og evige altid filtrede hår – OG DET GØR IKKE NULLERNALLER! Den rykker ikke i håret, knækker lange strå af eller sidder fast i håret, og istedet for at børstningen skal tage 100 år og en krig, så gør den her det hurtigt – Den er virkelig genial!

Den kan også bruges i både vådt og tørt hår.

HH Simonsens anbefalede pris til forhandlerne er 199,-

Børsterne lanceres i juni måned, og kan købes hos frisør saloner, der forhandler HH Simonsen❤️
(Her ville jeg virkelig ønske at jeg kunne smide en smart liste ind, men jeg har ledt og ledt, og jeg kan simpelthen bare ikke finde én!😏)

Hvis vi så skal snakke om noget andet end klassiske mor-dilemmaer og krøllet garn, men istedet tale til mit hjerte for fantastisk brand identitet, så kan HH Simonsen altså appellere direkte ind til mit bløde jeg.
Prøv lige og tjek den måde de sender fakturaen med?! Det er simpelthen smart! Istedet for at der blot ligger et foldet stykke papir nede i kassen, så ligger de det i sådan en fin kuvert, med sølv skrift mine damer! Det er bare med til at skabe en helt anden oplevelse for mig som kunde – ja, det er måske at gå op i de små ting, men nej, det kan gøre en kæmpe forskel!
Du får nemlig følelsen af virkelig at have fået et kvalitets produkt, fra en virksomhed der tænker godt på sine kunder, og dermed vil gøre lidt ekstra ud af det. Det er præcis ligesom Louis Vuitton der ligger kvitteringen fint ned i en orange konvolut eller MASH steakhouse, der også nok så fint kommer med kvitteringen i en kuvert, hvor der står “The Damage”.
Du tænker måske ikke over det, men jeg synes det gør en stor forskel i hvordan virksomheden siger pænt tak til deres kunder – den afsluttende del i en handel, kan have en stor effekt på om man har lyst til at komme igen.
#TheNerdIsOut👻
Hvis du kunne lide mit indlæg, så giv det meget gerne et like ❤️


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *